Kvalifikacije za Svetsko IeSF prvenstvo u Seulu Квалификације за Светско IeSF првенство у Сеулу

U Domu omladine Beograda 5. oktobra očekuje vas gejming spektatkl – biramo predstavnika Republike Srbije za Svetsko IeSF prvenstvo u Seulu. Krajem 2019. godine, Južna Koreja će biti domaćin IeSF Svetskog Prventsva na kojem će se takmičiti najbolje reprezentacije na svetu u 3 različite video igre: Dota 2, PES20 i Tekken 7. Događaj počinje u 13:00, a planirano je i mnoštvo dodatnih sadržaja, koji će obezbediti zabavu posetiocima. ULAZ JE POTPUNO BESPLATAN!

 

Nakon Dota 2 kvalifikacija, ostale su nam još četiri najbolje ekipe, koje će odmeriti svoje snage u sali Amerikana 5. oktobra. U isto vreme održaće se i veliko PES20 takmičenje, čiji će pobednik takođe imati čast da predstavlja našu zemlju na Svetskom Prvenstvu u Seulu. Prijave za ovaj turnir možete pronaći na ovom linku.

To svakako nije sve, pošto će sve naše posetioce ugostiti poznati Youtuberi: SupremeNexus, MilosHD, COF1 i Luksi. Osim toga što možete da se slikate sa njima, imaćete priliku i da se oprobate u 1na1 okršaju protiv vašeg omiljenog Youtubera. Pobednike očekuju vredne nagrade koje obezbeđuje generlani sponzor – Trik.

Istog dana, u isto vreme, održaće se još dva turnira. Igraće se još jedan FIFA19 turnir, koji je otvoren za svakoga (Prijavite se!). Pobednik tog turnira plasiraće se u finale, gde ga čekaju pobednici prethodnih turnira, koji su održani u tržnim centrima širom Srbije. Pored tog turnira, imaćemo prilike da gledamo još jedan Tekken 7 turnir, čije će pobednike svakako čekati vredne nagrade.

Najbrže posetioce čekaju specijalna iznenađenja! Iako je ulaz besplatan, a vrata otvorena čitavog dana, ukoliko popunite besplatnu prijavu i budete među prvih 200 posetilaca dobijate garantovani poklon – Fortnite oružje, League of Legends Riot poene ili gaming majice, a za najsrećnije su obezbeđene glavne nagrade.

 

Komentari