Jubilarni koncert benda So Sabi: “20 godina”

Kultni bend “So Sabi” u sali Amerikana Doma omladine Beograda, 12. decembra 2019. godine održaće jubilarni koncert “20 godina” kojim će obeležiti 20 uspešnih godina rada. Poznat po karnevalskoj atmosferi i specifičnom zvuku različitih afro i latino muzičkih pravaca, bend je u toku dosadašnjeg rada imao zapažene nastupe na festivalima: Exit, Beer Fest, Fish Fest, a učestvovao je i u okviru velikih manifestacija na gradskim trgovima širom regiona.

 

Najpoznatiji hit benda, “Ma Cherie“, obradio je poznati svetski di džej, DJ Antoine, pa je tako pesma pronašla put do vodećih svetskih klubova. Veliki hitovi benda “Mesaj, mesaj”, “Badjuda”, “Mamadu alesima”, “Promesa” i mnogi drugi, specijalno za koncert, biće obrađeni u duhu novog pravca benda i nove postavke koju čine: Atila Viši (klavijature), Aleksandar Todosijević (bubnjevi), Viktor Spasojević (bas gitara), Imer Ajdinović (gitara), Anđelka Tomić (vokal) i lider benda i glavni vokal, Raul Alberto Dias.

 

 

Ulaznice su u prodaji na blagajnama: Doma omladine, Bilet Servisa na Trgu Republike, u tržnom centru Ušće i na ostalim prodajnim mestima Tickets-a širom Srbije, kao i online na www.tickets.rs po ceni od 690 dinara.

 

Komentari