Ћирилица / Latinica

koncerti

24 Apr

30 Apr

SVETSKI DAN DŽEZA: „AZURE” ULRICH DRECHSLER’S LIMINAL ZONE & DEJAN ILIJIĆ SOLO PIANO СВЕТСКИ ДАН ЏЕЗА: „AZURE” ULRICH DRECHSLER’S LIMINAL ZONE & DEJAN ILIJIĆ SOLO PIANO

- Dom omladine Beograda

Ulaznice su u pretprodaji preko Ticket Vision mreže, po ceni od 500 RSD.

Svetski dan džeza obeležava se širom sveta 30. aprila, i to kao zvaničan UNESCO praznik. Džez se u zvaničnim dokumentima UN od 2011. godine vidi kao “sredstvo sporazumevanja, dijaloga i jedinstva među ljudima”.

Dalje

01 May

Koncert: Ektomorf

- DOB//Amerikana

Mađarski thrash metal bend Ektomorf širi svoju žestinu po celom svetu. Svetska turneja “The Fury World Tour” počinje u februaru a munja će proći 1. maja kroz Beograd (Dom omladine), i to prvi put do sad, stoga ne bi valjalo propustiti ovakvu ekipu koja garantuje dobar provod i kvalitetnu thrash/groove razbijačinu koja daje jasnu poruku – “We’ll break down all the walls and unite people on the mosh floor around the world

Dalje

07 May

Koncert: STILL CORNERS Концерт: STILL CORNERS

- DOB//Amerikana

Britanski dream pop / synth pop bend STILL CORNERS prvi put će nastupiti u Beogradu 7. maja u sali Amerikana Doma omladine Beograda 

Ulaznice su u prodaji putem prodajne mreže Ticket Vision, kao i online na www.tickets.rs. Early bird ulaznice u prodaji su do kraja februara po ceni od 900 RSD. Od 1.marta, ulaznice za koncert moći će da se kupe po ceni od 1200 RSD.

Dalje

10 May

Koncert: Ljubičice i Buč Kesidi

- DOB//Klub

Grupa Ljubičice, jedan od najkarakterističnijih bendova novije alternativne scene, donosi svoj jedinstveni rokenrol/elektro bluz zvuk, i za 10. maj priprema veliku koncertnu promociju novog izdanja, Žigosani u reketu, sa muzikom za istoimenu seriju. U beogradski Dom omladine stižu u samom finalu svoje Prolećne turneje, u društvu svojih prijatelja i sugrađana, benda Buč Kesidi.
Ulaznice su u prodaji preko Ticket Vision po ceni od 500 RSD.

Dalje
Prošli događaji
Prošli događaji

SoA Flower Power kpop party! SoA Flower Power kpop party!

- DOB//Klub

Dragi naši gosti, sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo na “SoA Flower power kpop party“!
Četvrta po redu SoA žurka u ovoj godini će se održati 21.04.2019. godine u Domu omladine Beograda, u Klubiću od 18-22 časa.
Dalje
Prošli događaji

MONDAY BLUES #22 MONDAY BLUES #22

- DOB//Glavni hol

Nastavljamo serijal low-noise bluz koncerata u Glavnom holu Doma omladine Beograda nastupom dvojca koji stoji iza projekta „The Untouchablues“ i rok sastava „Nesalomivi“: Aleksandar Đukić, bas & glas i Bojan Vulin, gitara & glas. Projekat oficijelno postoji tek od maja 2017. mada je ovaj dvojac izvodio bluz prvi put još ranih devedesetih.

Dalje
Prošli događaji
Prošli događaji

Poetski koncert Petra Božovića: Luča Mikrokozma

- DOB//Velika sala

Njegoševa Luča Mikrokozma je najveće poetsko-religiozno delo u srpskoj literaturi filozofske misli. Napisano je u jednom dahu za vreme velikog posta (40 dana). Ako Dantea u “Božanstvenoj komediji” do raja vodi Vergilije u snoviđenju vasionskom, vladiku Njegoša do božjeg prestola vodi arhangel Gavrilo. Na tom putu dešava se i sukob Satanine i anđeoske vojske koju predvodi arhangel Mihailo.

Dalje

Sledeća dešavanja

martovski festival

africki muzej