Ћирилица / Latinica

koncerti

09 Feb

Koncert: Sammath Концерт: Sammath

- DOB//Klub

Cena ulaznica: 1200din/ 1500din na dan koncerta, mogu se kupiti u Polet Art Space-u, ponedeljkom, sredom i petkom od 18 do 20 časova ili se mogu rezervisati na mejl lupercaliaprima@gmail.com

U subotu 9. februara imaćemo prilike da, po prvi put u regionu, prisustvujemo furiji benda Sammath (Holandija), na jednodnevnom black metal festivalu pod imenom Lupercalia Prima.

Dalje

14 Feb

Koncert: Neno Belan & Fiumens sviraju pesme grupe Đavoli

- DOB//Amerikana

Pevač i gitarista Neno Belan & njegovi Fiumens 14. februara (21:00) u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda održače koncert posvećen isključivo pesmama legendarne splitske grupe Đavoli. Njihov prvi koncert, održan 22. novembra u DOB-u bio je rasprodat danima unapred, a oduševljena publika je bend zvala tri puta na bis!

Ulaznica za novi koncert “Neno Belan & Fiumens sviraju pesme grupe Đavoli” košta 1.500 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko Ticket Vision-a i sajta www.tickets.rs.

Dalje

01 Mar

Dani Darka Rundeka u Beogradu!

- Dom omladine Beograda

Manifestacija “Dani Darka Rundeka u Beogradu” biće održana od 1. do 7. marta 2019. godine u Domu omladine Beograda (DOB), tokom koje će Darko Rundek predstaviti svoje raznoliko i bogato stvaralaštvo, kao i aktuelne projekte, tako što će održati čak pet koncerata, međusobno različitih po repertoaru, postavama muzičara, scenografiji i prostoru.

Dalje
Prošli događaji

NOVA GODINA OTMENO!

- Sava centar//Velika dvorana i hol Velike dvorane

DOČEK NOVE 2019. GODINE U SAVA CENTRU: KLASIKA, BLUZ-ROK, EVERGRIN!
Organizacija: Dom omladine Beograda, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za kulturu Grada Beograda

Besplatne ulaznice već se mogu preuzeti na blagajnama Sava centra, Doma omladine Beograda i Kolarčeve zadužbine. Jedna osoba može uzeti najviše dve ulaznice.

Dalje
Prošli događaji

Monday Blues #16 Monday Blues #16

- DOB//Glavni hol

Dom omladine Beograda nastavlja serijal besplatnih low-noise bluz koncerata trećim ciklusom Monday Blues! Ovoga puta u pitanju je novogodišnji specijal ponedeljkom tokom decembra 2018. od 20 časova u Glavnom holu Doma omladine.

Na nastupu 24. decembra, Aleksandru Đukiću (bas i glas) i Bojanu Vulinu (gitara i glas) kao specijalni gosti pridružiće se Marin Petrić Puroni – perkusije (Del Arno Band) i Ivan Jovanović – usna harmonika (Loup Garou).

Dalje
Prošli događaji

4. Festival romske kulture i aktivizma “FRKA”

- DOB//Amerikana

Pozivamo vas na četvrti po redu Festival romske kulture i aktivizma, FRKA#4, koja će se održati 27. decembra u sali Amerikana Doma omladine.
Romski kulturni centar u saradnji sa Koordinacionim telom za praćenje realizacije Strategije za socijalno uključivanje Roma i Romkinja Republike Srbije, Nemačkom razvojnom saradnjom koju sprovodi GIZ, Kancelarijom za ljudska i manjinska prava, Ministarstvom kulture i informisanja Republike Srbije i Organizacijom za kolektivno ostvarivanje prava interpretatora, pripremio je zanimljiv i autentičan program za sve posetioce.

Dalje
Prošli događaji

I.N.D.I.G.O. Season 2 Live I.N.D.I.G.O. Season 2 Live

- DOB//Klub

Prvog septembra su iznenadili sebe pokazanim zajedništvom u licu iminentnog blow up-a, sada je vreme za test broj dva. U službi najave nastavka majske kompilacije “Season 1″, 31. 12. raspoloživog na Bassivity Digital kanalu i svim streaming servisima pod imenom “I.N.D.I.G.O. Season 2“, celokupni Indigo crew ponovo stiže sa različitih krajeva Srbije i šire, rešen da nadmaši električnu atmosferu prvobitnog događaja strateški ukrštajući već ustanovljene 2018 hitove poput “Espade“, “Prangije”, “Amiga“, i “Mortal Kombata”, sa ekskluzivnim nikad pre čutim audio materijalom koji će sačinjavati kompilaciju Vol. 2. Sa ograničenim kapacitetom Malog kluba DOB, i hip hop istorijom koju taj prostor nosi, garantovano je jedno – ne treba da se igraš sa svojim attending statusom.

Dalje
Prošli događaji

BARF8

- DOB//Amerikana

Udruženje rok muzičara Srbije objavilo je imena finalista ovogodišnjeg Beogradskog autorskog rok festivala – BARF. U Domu omladine 23. decembra u finalu festivala nastupiće  10 bendova, a u revijalnom delu programa nastupaju Crveni karton, ZZZZ i Prljavi Romeo!

Dalje
Prošli događaji

Monday Blues #15 Monday Blues #15

- DOB//Glavni hol

Dom omladine Beograda nastavlja serijal besplatnih low-noise bluz koncerata trećim ciklusom Monday Blues! Ovoga puta u pitanju je novogodišnji specijal ponedeljkom tokom decembra 2018. od 20 časova u Glavnom holu Doma omladine.

Na nastupu 17. decembra, Aleksandru Đukiću (bas i glas) i Bojanu Vulinu (gitara i glas) kao specijalna gošća pridružiće se Aleksandra Bjeloš na perkusijama – izuzetno talentovana mlada beogradska bubnjarka i perkusionistkinja, sa kojom je ovaj dvojac i ranije često sarađivao. Biće to prilika da se Monday Blues program čuje u drugačijem izdanju koje svakako zaslužuje posebu pažnju.

 

Dalje
Prošli događaji

Monday Blues #14 Monday Blues #14

- DOB//Glavni hol

Dom omladine Beograda nastavlja serijal besplatnih low-noise bluz koncerata trećim ciklusom Monday Blues! Ovoga puta u pitanju je novogodišnji specijal ponedeljkom, 10, 17. i 24. decembra 2018. od 20 časova u Glavnom holu Doma omladine.

Na prvom nastupu, 10. decembra, Aleksandar Đukić (bas i glas) i Bojan Vulin (gitara i glas) izvešće svoj standardni bluz program, koji je u predhodna dva ciklusa privukao pažnju brojnih posetilaca, a mnogi su redovno dolazili na sve protekle događaje.

Dalje

Sledeća dešavanja

martovski festival

beogradski jazz festival