Ћирилица / Latinica

koncerti

27 Apr

Koncert: KING DUDE + Urok Концерт: KING DUDE + Урок

- DOB//Klub

Organizacija: MM Concerts & Serbian Hellbangers

Američki dark neo-folk kant autor King Dude konačno se vraća u Beograd. Ovaj unikatni imetnik koji u svom zvuku spaja dark rock, prljavi blues, country rock pa čak metal i pank u poslednjih nekoliko godina privlači sve veću pažnju poklonika, kako underground scene tako i daleko širih muzičkih krugova.

Dalje

27 Apr

Koncert: Avishai Cohen Trio

- Kombank dvorana

“Gently Disturbed” with Mark Giuliana and Shai Maestro

Cene ulaznica: 2500, 2200, 1600, 1200 rsd. U prodaji preko Ticket Vision mreže.

Organizator koncerta: Dom omladine Beograda.

 

Jedan od najslavnijih džez kontrabasista našeg doba Avišaj Koen (Avishai Cohen) na izuzetan način obeležiće svoj 50. rođendan, održavši tačno 50 koncerata u 50 izabranih zemalja širom sveta, među kojima je i Srbija!

Dalje

05 Jun

Koncert: Nipplepeople Концерт: Nipplepeople

- DOB//Amerikana

Elektropop duo Nipplepeople odložio je sve datume svoje regionalne “Softcore” turneje, u okviru koje ih je očekivao i koncert 20. marta u Domu omladine Beograda.Novi datum je 5. jun (21:00) u “Amerikani” Dom omladine Beograda. Ulaznica kupljena za prvobitni datum važe i za novi, i nije je potrebno menjati.
Dalje
Prošli događaji
Prošli događaji

MONDAY BLUES #37: Đuka i Bojan MONDAY BLUES #37: Ђука и Бојан

- DOB//Glavni hol

MONDAY BLUES, serijal low-noise bluz koncerata u organizaciji Doma omladine Beograda (DOB),  prešao je dug put od svog premijernog predstavljanja publici u maju 2017. godine. Tokom desetina nastupa u centralnom holu i na Zidiću DOB-a, Aleksandar Đukić (bas i glas) i Bojan Vulin (gitara i glas) su bez kompromisa redefinisali suštinu bitisanja bluza na beogradskoj muzičkoj sceni, smelo uvodeći u svoje nastupe gotovo tribinski sadržaj – na ovim nastupima o bluzu se pričalo isto onoliko koliko se bluz i svirao.

Dalje
Prošli događaji

Koncert: RHAPSODY OF FIRE Концерт: RHAPSODY OF FIRE

- DOB//Amerikana

Legendarni italijanski power metal sastav Rhapsody of Fire, nastupiće premijerno u Srbiji, 8. marta u Domu omladine Beograda!

Sastav će nas posetiti u okviru evropske turneje, koja će da obuhvati brojna mesta gde bend odavno, ili nikada nije svirao.

Dalje
Prošli događaji

Koncert: d r a m

- DOB//Amerikana

d r a m je superstar indi elektro too-much-pop rokenrol bend sa beogradskih opština. Nastao jednog maja dve hiljade sedamnaeste od dečaka koji se već poznaju iz starog benda, d r a m je tokom 2019. ostavio trag na muzičkim poljima sa četiri singla ”Nije sve kao što izgleda”, ”Sami”, ”Letnja” i ”Daj mi sve” i albumom „Nećemo promeniti svet“ koji je svetlost dana ugledao 25. 12. 2019.

Dalje
Prošli događaji

Koncert: Organizam

- DOB//Klub

Beogradski eklektični sastav Organizam nastupiće u Domu omladine Beograda u petak 3. aprila 2020. godine.

Dalje
Prošli događaji

Koncert: Orthodox Celts Концерт: Orthodox Celts

- DOB//Amerikana

Grupa Orthodox Celts će i ove godine sa svojom vernom publikom proslaviti Dan Svetog Patrika 17. marta u Domu omladine i to po 28. put. Ovime se nastavlja najduža muzička tradicija koja je zabeležena u srpskom rokenrolu – “Celtsi” su jedini bend koji, od svog nastanka, svake godine na isti dan održava koncert.

Dalje
Prošli događaji

Koncert: Detour Концерт: Detour

- DOB//Amerikana

Posle rasprodatog koncerta u Beogradu u okviru Indirekt festivala, za koji se nedeljama tražila karta više, Detour se vraćaju pred beogradsku publiku. Ovog puta nastupiće 13. marta u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

Dalje

Sledeća dešavanja

martovski festival

belgrade jazz fest