Ћирилица / Latinica

koncerti

19 Feb

Koncert: BETI ĐORĐEVIĆ & FRIENDS Концерт: БЕТИ ЂОРЂЕВИЋ & FRIENDS

- DOB//Velika sala

Dom omladine Beograda sa zadovoljstvom predstavlja veliki solistički koncert naše muzičke dive Beti Đorđević, koja će sa ekipom odabranih muzičara nastupiti u utorak, 19. februara i provesti publiku kroz hitove evergrina, soula i džeza koji su obeležili njenu višedecenijsku karijeru. Koncert se održava u Velikoj sali DOB, sa početkom u 20 časova, a ulaznice su u prodaji na svim Ticket Vision prodajnim mestima, kao i putem sajta www.tickets.rs. Cena ograničenog broja ulaznica u pretprodaji iznosi 600 RSD, dok će redovna cena iznositi 800 RSD. Mesta su sedeća i numerisana.

Dalje

22 Feb

Poetski koncert Petra Božovića: Vetar, lišće i ja

- DOB//Amerikana

Prvi put u Domu omladine, biće održan poetski koncert Petra Božovića “Vetar , lišće i ja”, sastavljen od dela dva velikana srpske poezije: u pitanju su “Vera Pavladoljska” Matije Bećkovića i “Zapisi o crnom Vladimiru” Stevana Raičkovića. Ulaznice su u prodaji po ceni od 800 RSD na svim Ticket Vision prodajnim mestima, kao i putem sajta www.tickets.rs.

Dalje

22 Feb

Koncert: BESNE GLISTE

- DOB//Klub

Sastav Besne Gliste nedavno je objavio album „Mehanizam“ za izdavačku kuću Metropolis Music i tim povodom održaće koncertnu promociju albuma u klubu Doma omladine Beograda 22. februara. Momci će na koncertu izvesti novi album u celosti kao i omiljene pesme sa prethodnog albuma. Pored toga, Besnim glistama će se na bini pridružiti i brojni gosti sa rege i rok scene kako bi upotpunili ovaj dogadjaj i pružili im podršku. Cena ulaznice: 300 dinara.

Dalje

23 Feb

Koncert: Cassidy’s Brewery Концерт: Cassidy’s Brewery

- DOB//Klub

Cassidy’s Brewery je Celtic-Punk bend iz Beograda, jedan od prvih koji ovu vrstu muzike promoviše na našim prostorima.
Sviraju obrade poznatih svetskih Celtic-Punk bendova, irske tradicionalne pesme sa prizvukom panka, a imaju i svoje autorske pesme. Krajem 2017. godine izdali su i svoj prvi album „One Brew Over the Cuckoo’s Nest“.

Dalje

01 Mar

Dani Darka Rundeka u Beogradu!

- Dom omladine Beograda

Manifestacija “Dani Darka Rundeka u Beogradu” biće održana od 1. do 7. marta 2019. godine u Domu omladine Beograda (DOB), tokom koje će Darko Rundek predstaviti svoje raznoliko i bogato stvaralaštvo, kao i aktuelne projekte, tako što će održati čak pet koncerata, međusobno različitih po repertoaru, postavama muzičara, scenografiji i prostoru.

Dalje

07 Mar

METROPOLIS JAZZ FEST 2019. METROPOLIS JAZZ FEST 2019.

- DOB//Amerikana

Drugi Metropolis Jazz Fest je pred nama! Na dvodnevnoj manifestaciji, 7. i 8. marta u Domu omladine Beograda i Muzičkoj kući Metropolis, nastupiće preko trideset vrhunskih domaćih umetnika, okupljenih u pet sastava. Sa ekskluzivcima kuće i najvećim talentima proslavićemo zvezdane trenutke u istoriji srpskog džeza: dobrodošli na Metropolis Jazz Fest 2019!

Dalje

13 Mar

Koncert: RIVERSIDE + Lesoire Концерт: RIVERSIDE + Lesoire

- DOB//Amerikana

Čuveni poljski prog rock bend RIVERSIDE u sredu 13. marta 2019. održaće veliki koncert u Domu omladine Beograda, u organizaciji MM Concerts i Serbian Hellbangers. Ulaznice se mogu nabaviti po pretprodajnoj ceni od 1700 RSD. Na dan koncerta cena će iznositi 2.400 RSD.

Dalje

15 Mar

Koncert: Nipplepeople Концерт: Nipplepeople

- DOB//Amerikana

Tajanstveni elektro pop duo Nipplepeople, čija dva singla “Frka” i “Sutra” beleže milionske preglede na Jutjubu, održaće 15. marta (21:00) koncert u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda.
Dalje

03 Apr

04 Apr

Koncert: Mile Kekin

- DOB//Amerikana

Kantautor Mile Kekin koncertom 4. aprila (21:00) u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda, promovisaće svoj novi samostalni album “Kuća bez krova”, sa koga su singlovi i spotovi “Reno 4” , “Atlas”, “Takav par”, “Atlantida” i “Samo moja “.

Dalje

Sledeća dešavanja

martovski festival

beogradski jazz festival