Ћирилица / Latinica

koncerti

16 Jul

Monday Blues 2018. #7 Monday Blues 2018. #7

- DOB//Plato Milana Mladenovića

Nastavljamo serijal low-noise bluz koncerata na Platou Milana Mladenovića ispred Doma omladine Beograda, nastupom dvojca koji stoji iza projekta „The Untouchablues“ i rok sastava „Nesalomivi“: Aleksandar Đukić, bas & glas i Bojan Vulin, gitara & glas. Projekat oficijelno postoji tek od maja 2017. mada je ovaj dvojac izvodio bluz prvi put još ranih devedesetih.

Dalje

21 Jul

Koncert na Zidiću: Door Window Nine Концерт на Зидићу: Door Window Nine

- DOB//Plato Milana Mladenovića

Door Window Nine je autorski indie heavy rock bend koji opisuje današnji mladalački život i vreme u kojem živimo na neki svoj suptilni način, i kroz upadljivu heavy indie rock muziku i tonove. U pitanju je trio koji čine basista Luka Vukićević, glavni vokal, gitarista Stefan Živković i bubnjarka Katarina Stevanović, koji svaki put na lajv svirci daju sve od sebe!

Dalje

23 Jul

K-POP WORLD FESTIVAL SRBIJA 2018. K-POP WORLD FESTIVAL SRBIJA 2018.

- DOB//Amerikana & Klub

Organizacija: Ambasada Republike Koreje

K-pop World Festival, takmičenje u pevanju i plesu uz korejski pop je zvanični svetski K-pop događaj, čiji lokalni ogranak organizuje Ambasada Republike Koreje u Srbiji. Takmičenje ima nekoliko faza a najbolji takmičari, odnosno takmičarske grupe, koje prođu selekciju na osnovu videa, ulaze u drugi krug takmičenja – audiciju uživo.

Dalje

23 Jul

28 Jul

30 Jul

04 Aug

Koncert na Zidiću: Harlekin

- DOB//Plato Milana Mladenovića

Harlekin je alt-rok/dark-pop bend iz Inđije, koncertno aktivan od druge polovine 2016. godine. Svirali su na Koncertu godine, HillsUp festivalu, Gitarijadi Vojvodine (na kojoj su 2016. godine pobedili), Dev9t festivalu, Majskoj gitarijadi u Požarevcu (drugo mesto), Scena Festu u Inđiji, sa bendovima kao što su ZAA, Orthodox Celts, KKN, Čovek vuk, Urban&4, Bjesovi, Van Gogh, Kerber, Divlje Jagode, …

Dalje

11 Aug

Koncert na Zidiću: The Bite Концерт на Зидићу: The Bite

- DOB//Plato Milana Mladenovića

Ideja o bendu koji će imati energiju panka, čvrste rock’n’roll rifove, pevljive refrene i osećajnost bluza javila se još pre mnogo godina. Ideja je sazrevala, dok su članovi svirali po drugim bendovima, menjala se i THE BITE je tražio ljude koji su rasli na ulicama, i koji imaju tu „glad“ potrebnu za dobru svirku, ljudi koji su bili i biće deo ekipe, a opet mogu da doprinesu svojim sopstvenim pečatom, potpisom, ljude koji slušaju, sviraju i žive različitu muziku, a mogu bez problema da stanu rame uz rame i naprave nešto novo.

Dalje

18 Aug

Koncert na Zidiću: The Cockblockers Концерт на Зидићу: The Cockblockers

- DOB//Plato Milana Mladenovića

The Cockblockers je rock’n’roll/blues bend koji je počeo sa radom 2011. godine. Putovali su širom Srbije, i nastupali na festivalima (Nišville Jazz Festival 2014, Arsenal FEST 2015, EXIT 2016) i delili binu sa velikanima kako srpske tako i internacionalne rok i bluz scene.  U septembru 2018. izašao je njihov debitantski album ”Free Your Mind” pod etiketom Metropolis Music koji je pobrojao odlične kritike širom regiona. Od oktobra 2017. do sada su promovisali album u 7 država, sa preko 40 zabeleženih nastupa.

Dalje

10 Sep

Koncert: LEPROUS Концерт: LEPROUS

- DOB//Amerikana

Promocija novog albuma MALINA 2018!
Organizacija: Mjolnir Promotions
Cena ulaznice: 2.200 din. do 1. jula, 2.600 din. do 9. septembra, 3.200 din. na dan koncerta!
Nakon izuzetno uspešne zajedničke turneje po Evropi prošle godine, norveški progeri Leprous sa zadovoljstvom najavljuju nove evropske datume za septembar, sa svojim islandskim partnerima na turneji, Agent Fresco.

Dalje

Sledeća dešavanja

beogradski jazz festival

martovski festival

beogradski festival evropske knjizevnosti