Ћирилица / Latinica

koncerti

13 Dec

Koncert: Frano Lasić & DALMATINSKA KLAPA “SMRIKA”

- DOB//Velika sala

U Velikoj sali Doma omladine Beograda, posetioci će imati priliku da uživaju u koncertu Frana Lasića, uz pratnju dalmatinske klape “Smrika”!
Frano je rođen 1954. godine, pa u skladu s tim, koncert počinje izvođenjem hitova iz tih godina, pa godina po godinu, sve do današnjeg dana.

Dalje

13 Dec

Koncert: Marko Louis Концерт: Marko Louis

- DOB//Amerikana

Sve popularniji Balkan – Soul autor Marko Louis održaće svoj veliki koncert u Beogradu u četvrtak, 13. decembra u Domu omladine Beograda! KONCERT 13. DECEMBRA JE RASPRODAT! NOVI TERMIN: 16. DECEMBAR! Cena ulaznica je 900 din. u redovnoj prodaji, a na dan će iznositi 1200 din.

 

 

Dalje

14 Dec

Koncert: ČBS

- DOB//Amerikana

Promocija albuma “Stanimo u gard”

Cena ulaznice od 11. septembra: 600 dinara. Cena ulaznice od 10. oktobra: 800 dinara, na dan koncerta 1.000 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim.

Dalje

15 Dec

Koncert: Irie FM Концерт: Irie FM

- DOB//Amerikana

Prvi veliki beogradski koncert za IrieFM i promocija novog albuma “Putevi”  u izdanju Mascoma zakazana  je za 15. decembar u Domu omladine. Pored hitova Kliziš“ „Putevi“ i “Što ti telo pulsira”, IrieFM će prvi put predstaviti publici nove pesme sa dugo očekivanog albuma.

 Specijalna ponuda CD + ulaznica može se kupiti na www.mascom.rs. Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 1,000 din a na dan koncerta 1,100 din.

Dalje

16 Dec

SoA KPOP Winter Wonderland party SoA KPOP Winter Wonderland party

- DOB//Klub

Dragi naši gosti, pozivamo vas na zatvaranje sezone SoA žurki za 2018. godinu pod nazivom „SoA Kpop Winter Wonderland party“ koja će se održati u nedelju 16.12.2018. godine.

Tema ove žurke su dolazeći novogodišnji praznici, i sve što uz iste ide, dobro raspoloženje, i još bolja muzika.

Dalje

17 Dec

Monday Blues #15 Monday Blues #15

- DOB//Glavni hol

Dom omladine Beograda nastavlja serijal besplatnih low-noise bluz koncerata trećim ciklusom Monday Blues! Ovoga puta u pitanju je novogodišnji specijal ponedeljkom tokom decembra 2018. od 20 časova u Glavnom holu Doma omladine.

Na nastupu 17. decembra, Aleksandru Đukiću (bas i glas) i Bojanu Vulinu (gitara i glas) kao specijalna gošća pridružiće se Aleksandra Bjeloš na perkusijama – izuzetno talentovana mlada beogradska bubnjarka i perkusionistkinja, sa kojom je ovaj dvojac i ranije često sarađivao. Biće to prilika da se Monday Blues program čuje u drugačijem izdanju koje svakako zaslužuje posebu pažnju.

 

Dalje

21 Dec

Koncert: JINX Концерт: JINX

- DOB//Amerikana

Alt-pop bend Jinx će koncertom 21. decembra (21:00) u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda proslaviti 25 godina karijere!

“Izuzetno se veselimo da ćemo konačno u Beogradu imati pravi koncert, stvarno nismo dugo… a još k tome u Domu omladine gдјe se osjećamo kao kod kuće. Nema bolje!”, poručuju Jinx.

Dalje

21 Dec

22 Dec

Koncert: Letu štuke

- DOB//Amerikana

Sarajevske Letu štuke koncertom 22. decembra (21:00) u dvorani Amerikana Doma omladine Beograda promovisaće predstojeći novi album “Topla voda”.
Karta za beogradski koncert Letu štuka košta 1.200 dinara preko mreže Eventim. Od 1. decembra ulaznica će biti 1.500 dinara. 
Dalje

23 Dec

BARF8

- DOB//Amerikana

Udruženje rok muzičara Srbije objavilo je imena finalista ovogodišnjeg Beogradskog autorskog rok festivala – BARF. U Domu omladine 23. decembra u finalu festivala nastupiće  10 bendova, a u revijalnom delu programa nastupaju Crveni karton, ZZZZ i Prljavi Romeo!

Dalje

Sledeća dešavanja

beogradski jazz festival

martovski festival

Merlinka festival