Ћирилица / Latinica

koncerti

22 Nov

Koncert: Neno Belan & Fiumens sviraju pesme grupe Đavoli

- DOB//Amerikana

KONCERT JE RASPRODAT!

Pevač i gitarista Neno Belan & njegovi Fiumens 22. novembra (21:00) u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda održače specijalan koncert posvećen isključivo pesmama legendarne splitske grupe Đavoli.

Dalje

24 Nov

Koncert: E-Play Концерт: E-Play

- DOB//Amerikana

Promocija novog albuma SLOBODA i proslava dve decenije postojanja!
Organizacija: Koncertna agencija Long Play

Cena ulaznice: 800 dinara, od 19. novembra 1.000 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na Blagajni DOB, odnosno preko mreže Eventim.

Dalje

25 Nov

SoA KPOP Neon Party SoA KPOP Neon Party

- DOB//Klub

Organizacija: Društvo ljubitelja japanske pop kulture SAKURABANA i Dom omladine Beograda

Dragi naši gosti, sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo na SoA Neon party koja će se održati u nedelju 25.11.2018. u Klubiću Domu omladine Beograda.

Dalje

29 Nov

VELIKI BEOGRADSKI KONCERT LUS KASAL – VISOKE POTPETICE NA SNEGU

- Sava Centar

Dom omladine Beograda, uz podršku Sekretarijata za kulturu grada Beograda, sa posebnim zadovoljstvom predstavlja domaćoj publici  jednu od najpriznatijih španskih umetnica, Lus Kasal (Luz Casal).

Ova čuvena  španska diva, koja je poseban fenomen na svetskoj muzičkoj sceni, nastupiće sa svojim bendom na velikom koncertu u Sava Centru u četvrtak, 29. novembra sa početkom u 20:30 časova. Ulaznice su u prodaji preko EVENTIM mreže, po cenama od 1200, 1600, 2200, 2800, i 3400 dinara.

Dalje

30 Nov

Koncert: KRALJ ČAČKA

- DOB//Amerikana

Kralj Čačka vas poziva na koncert koji će se održati u petak 30. novembra u sali “Amerikana” Doma omladine Beograda od 21:00. Sviraće nove pesme, ali i poneki stari hit i učiniti da bar na dva sata maštate u tehnikoloru.

Ulaznice su u prodaji na blagajni DOB-a i svim prodajnim mestima Eventima, po ceni od 800 dinara, na dan koncerta cena će biti 1000.

Dalje

01 Dec

Koncert: ILHAN ERSAHIN “BELGRADE SESSIONS” Концерт: ILHAN ERSAHIN "BELGRADE SESSIONS"

- DOB//Amerikana

Ilhan Ersahin je jedan od najznačajnijih savremenih muzičara koji radi na širokom prostoru globalnog underground clubbinga – turskog porekla, odrastao u Švedskoj, vlasnik uticajnog njujorškog kluba Nublu. Njegov „Istanbul Sessions“ projekat oduševio je našu publiku prošle godine, na 33. Beogradskom džez festivalu, kad je tokom duge subotnje noći držao na nogama do sitnih sati sve koji su se zatekli u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Povratak na isto mesto egzaltacije, biće obeležen jedinstvenim poduhvatom – prvim „Belgrade Sessions“ projektom, uz učešće naših muzičara.

Ograničena količina ulaznica, po specijalnoj promotivnoj ceni od 1000 RSD, je u prodaji od preko EVENTIM mreže. Redovna pretprodajna cena će iznositi 1200 RSD.

Dalje

03 Dec

Koncert: THE TIGER LILLIES Концерт: TIGER LILLIES

- DOB//Velika sala

Ulaznice su u prodaji preko EVENTIM mreže, po ceni od 1500 RSD.

Britanski kamerni kabare trio The Tiger Lillies spada u one specijalne pojave na globalnoj muzičkoj sceni koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim – uglavnom ih zavolite za sva vremena onog časa kad se upoznate sa njihovim pesmama, u kojima žive i nekako preživljavaju svi gubitnici koje možete zamisliti.

Dalje

13 Dec

Koncert: Marko Louis Концерт: Marko Louis

- DOB//Amerikana

Sve popularniji Balkan – Soul autor Marko Louis održaće svoj veliki koncert u Beogradu u četvrtak, 13. decembra u Domu omladine Beograda!

Pesma “KAD JE NOĆ” je, posle kompozicije “EURIDIKA”, drugi singl sa Markovog novog albuma “EURIDIKA” koji je objavljen u oktobru za prestižnu izdavačku kuću Lampshade Media.

 

Dalje

14 Dec

Koncert: ČBS

- DOB//Amerikana

Promocija albuma “Stanimo u gard”

Cena ulaznice od 11. septembra: 600 dinara. Cena ulaznice od 10. oktobra: 800 dinara, na dan koncerta 1.000 dinara. Ulaznice se mogu kupiti na na blagajni DOB-a, odnosno preko mreže Eventim.

Dalje

21 Dec

Koncert: JINX Концерт: JINX

- DOB//Amerikana

Alt-pop bend Jinx će koncertom 21. decembra (21:00) u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda proslaviti 25 godina karijere!

“Izuzetno se veselimo da ćemo konačno u Beogradu imati pravi koncert, stvarno nismo dugo… a još k tome u Domu omladine gдјe se osjećamo kao kod kuće. Nema bolje!”, poručuju Jinx.

Dalje

Sledeća dešavanja

beogradski jazz festival

martovski festival

Merlinka festival