Ћирилица / Latinica

koncerti

28 Feb

29 Feb

Koncert: Jura Stublić i Film

- DOB//Amerikana

Legendarni Jura Stublić sa svojim Filmom vraća se nakon nekoliko godina u Beograd koncertom prestupnog (!) 29. februara (21:00) 2020. godine u dvorani “Amerikana” Doma omladine, koji je RASPRODAT. Zbog izuzetnog interesovanja publike Jura i Film održaće koncert i 15. marta (21:00) u “Amerikani”.

Dalje

07 Mar

VATRA 9. ROĐENDAN

- DOB//Amerikana

U subotu 7. marta od 22 časa u sali Amerikana Doma omladine Beograda, DJ kolektiv Vatra proslaviće svoj 9. rođendan, a kao gosti nastupiće mnogobrojna imena domaće rep scene: Arafat, Elon, Fox, Kene Beri, Marlon Brutal, Numero, Ognjen, Tommy Gang i dva specijalna DJ gosta iz Skoplja Irie Scratch i Shorty P.
Dalje

08 Mar

Koncert: RHAPSODY OF FIRE Концерт: RHAPSODY OF FIRE

- DOB//Amerikana

Legendarni italijanski power metal sastav Rhapsody of Fire, nastupiće premijerno u Srbiji, 8. marta u Domu omladine Beograda!

Sastav će nas posetiti u okviru evropske turneje, koja će da obuhvati brojna mesta gde bend odavno, ili nikada nije svirao.

Dalje

13 Mar

Koncert: Detour Концерт: Detour

- DOB//Amerikana

Posle rasprodatog koncerta u Beogradu u okviru Indirekt festivala, za koji se nedeljama tražila karta više, Detour se vraćaju pred beogradsku publiku. Ovog puta nastupiće 13. marta u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

Dalje

14 Mar

Koncert: Porto Morto

- DOB//Klub

Porto Morto je sve jače ime na regionalnoj muzičkoj sceni, a iza njega se krije sedmorka koja se izuzetno raduje novom susretu sa beogradskom publikom i koncertu u Domu omladine Beograda u subotu 14. marta.

Ulaznice po ceni od 500 RSD su u pretprodaji putem prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs.

Dalje

14 Mar

Koncert: Quasarborn Концерт: Quasarborn

- DOB//Amerikana

Veliki beogradski koncert benda Quasarborn, 14. marta 2020. u sali “Amerikana” Doma omladine Beograda, na kome će promovisati svoj novi album “A Pill Hard to Swallow” koji je izašao 24. januara ove godine.

Dalje

15 Mar

Koncert: Jura Stublić i Film

- DOB//Amerikana

Legendarni muzičar Jura Stublić i njegov Film posle prvog RASPRODATOG koncerta 29. februara u “Amerikani”, zbog izuzetnog interesovanje publike održaće 15. marta (21:00) i drugi u istoj dvorani Doma omladine Beograda!
Ulaznica za koncert Jure i Filma 15. marta košta 1.500 dinara na blagajni DOB-a, odnosno preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs. Na dan koncerta, ako ih ostane, koštaće 1.700 dinara.
Dalje

17 Mar

Koncert: Orthodox Celts Концерт: Orthodox Celts

- DOB//Amerikana

Grupa Orthodox Celts će i ove godine sa svojom vernom publikom proslaviti Dan Svetog Patrika 17. marta u Domu omladine i to po 28. put. Ovime se nastavlja najduža muzička tradicija koja je zabeležena u srpskom rokenrolu – “Celtsi” su jedini bend koji, od svog nastanka, svake godine na isti dan održava koncert.

Dalje

20 Mar

Koncert: Nipplepeople Концерт: Nipplepeople

- DOB//Amerikana

Elektro pop duo Nipplepeople kreće u martu na svoju prvu veliku, regionalnu turneju tokom koje će odsvirati osam koncerata, među kojima je 20. marta (21:00) dvorana “Amerikana” Doma omladine Beograda.
Dalje

Sledeća dešavanja

martovski festival

belgrade jazz fest