Ћирилица / Latinica

koncerti

19 Oct

DECAYING WITH THE BOYS 4 DECAYING WITH THE BOYS 4

- DOB//Klub

Godišnji festival Deacaying With The Boys uveliko predstavlja tradicionalni događaj benda Violent Chapter, sa ciljem da beogradskim pobornicima najjačeg zvuka približi svoj senzibilitet van domena poimanja jednog benda. Cilj je jasan – učvršćivanje hardcore, metal i punk scene i dobar provod!

Dalje

22 Oct

35. BEOGRADSKI DŽEZ FESTIVAL

- Dom omladine Beograda i Kombank dvorana

Dom omladine Beograda od 22. do 27. oktobra 2019. predstavlja 35. Beogradski džez festival, pod sloganom „DŽEZ SVETKOVINA“ / „JAZZ CELEBRATION“.

Jubilarni festivali su prilika da se osvrnemo na put koji nas je doveo do današnjice – u ovom slučaju, do trenutka u kome se Beograd i Srbija ponovo ponose velikim međunarodnim džez događajem, omiljenim kod publike svih generacija – Beogradskim džez festivalom. Predstavljajući tradiciju otvorenosti naše sredine za sve univerzalno važne umetničke tendencije, festival je osnovan 1971. godine, kao spona u povezivanju Jugoslavije sa svetom.

Dalje

02 Nov

03 Nov

EKO-KONCERT: Konceptualni muzički performans

- DOB//Amerikana

Cena ulaznice: 200 dinara.

Ovo je treći po redu u ciklusu koncerata “Klasičan koncert – Neklasičan koncept” iniciran 2014. godine. Pijanistkinja Stanislava Jeftić Protić pozvala je pet domaćih kompozitorki savremene, klasične muzike da kroz sopstvenu umetničku estetiku skrenu pažnju na ozbiljne ekološke probleme svakodnevice.

Dalje

09 Nov

Koncert: Kralj Čačka

- DOB//Amerikana

Posle godinu dana Kralj Čačka se vraća u “Amerikanu” Doma omladine Beograda, a koncert je zakazan za subotu 9. novembar. Nove pesme su tu, stare se odležale još malo, one između su se prilagodile trenutku. Svaki koncert je drugačiji, a za to su zaslužni i muzičari i publika.

Ulaznice su u prodaji na blagajni DOB-a i svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i online na www.tickets.rs po ceni od 1200 dinara. Na dan koncerta cena karte će biti 1500 rsd.

Dalje

19 Nov

Koncert: YASMIN LEVY

- Kombank dvorana

Dom omladine Beograda, uz podršku Sekretarijata za kulturu grada Beograda, predstavlja Jasmin Levi, veliku zvezdu izraelske i španske etno-pop scene, po prvi put u Beogradu!

Ulaznice za koncert, koji će biti održan 19. novembra od 20 časova u Kombank dvorani, su u prodaji preko TicketVision mreže, po ceni od 1200, 1600 i 2000 RSD.

Dalje

23 Nov

Koncert: Kadebostany Концерт: Kadebostany

- DOB//Amerikana

Švajcarska elektro-pop atrakcija, kolonizatori pop scene – Kadebostany, nastupiće premijerno u Beogradu 21. novembra 2019. u Domu omladine Beograda.

Ulaznice se u pretpodaji mogu naći na svim Tickevison prodajnim mestima, po ceni od 1200 dinara.

Dalje

29 Nov

29 Nov

Koncert: PSIHOMODO POP

- DOB//Amerikana

Najpoznatiji hrvatski pank rok bend, PSIHOMODO POP, dolazi 29. novembra 2019. u salu Amerikana Doma omladine da razgali beogradsku i srpsku publiku svojim sjajnim hitovima i spektakularnim scenskim nastupom.

Dalje

30 Nov

Huteneni Fest #3

- DOB//Amerikana

Pop Depresija i Kišobran u epizodi “igramo za publiku”: bendovi koje volimo, muzika koju obožavamo, ljudi koje poštujemo… Naš celovečernji rokenrol festival Huteneni Fest #3 na kojem učestvuju Milan Glavaški, Bernays Propaganda, Consecration i Bohemija dešava se u subotu 30. novembra od 20.30 časova, mesto je Dom omladine Beograda, sala “Amerikana”.

Dalje

Sledeća dešavanja

martovski festival