Ћирилица / Latinica

koncerti

23 Nov

Koncert: Kadebostany Концерт: Kadebostany

- DOB//Amerikana

Švajcarska elektro-pop atrakcija, kolonizatori pop scene – Kadebostany, nastupiće premijerno u Beogradu 21. novembra 2019. u Domu omladine Beograda.

Ulaznice se u pretpodaji mogu naći na svim Tickevison prodajnim mestima, po ceni od 1200 dinara.

Dalje

23 Nov

Koncert: SINK

- DOB//Klub

Uoči početka snimanja trećeg studijskog albuma beogradska grupa Sink održaće koncert u klubu Doma omladine u subotu 23. novembra. Posle dve godine Sink se vraća u Dom omladine Beograda gde će publici predstaviti potpuno novi materijal i pesme koje do sada nisu izvođene, a na repertoaru će se naći i veliki broj pesama sa prethodna dva izdanja benda.

Dalje

24 Nov

SoA „BlackParty“ SoA „BlackParty“

- DOB//Klub

Stiže nam još jedna KPOP žurka u organizaciji SoA, a koja će se održati u Klubiću Doma omladine Beograda. Ovoga puta imamo određen način oblačenja, kao što se može videti iz samog naziva, u pitanju je oblačenje u crnu boju. Naravno, ovo nije obavezno, ali čini događaj zabavnijim.

Dalje

29 Nov

29 Nov

Koncert: PSIHOMODO POP

- DOB//Amerikana

Najpoznatiji hrvatski pank rok bend, PSIHOMODO POP, dolazi 29. novembra 2019. u salu Amerikana Doma omladine da razgali beogradsku i srpsku publiku svojim sjajnim hitovima i spektakularnim scenskim nastupom.

Dalje

30 Nov

Huteneni Fest #3

- DOB//Amerikana

Pop Depresija i Kišobran u epizodi “igramo za publiku”: bendovi koje volimo, muzika koju obožavamo, ljudi koje poštujemo… Naš celovečernji rokenrol festival Huteneni Fest #3 na kojem učestvuju Milan Glavaški, Bernays Propaganda, Consecration i Bohemija dešava se u subotu 30. novembra od 20.30 časova, mesto je Dom omladine Beograda, sala “Amerikana”.

Dalje

02 Dec

Koncert: Kolja

- DOB//Amerikana

Kultni autor srpskog bluza Nikola Pejaković Kolja, održaće 2. i 3. decembra (21:00), prvi put u karijeri, koncerte u dvorani Amerikana Doma omladine Beograda.

“U Beogradu ću da sviram kad god mogu i koliko god mogu. Na jesen ćemo malo da se reorganizujemo, napravimo novi šou i krenemo u svirke”, najavljuje Kolja.

Dalje

14 Dec

Koncert: PARAF

- DOB//Amerikana

Riječki punk sastav Paraf je krajem 1976. godine osnovao Valter Kocijančić (gitara, vokal). Debitovali su 1980. albumom “A dan je tako lijepo počeo…”. Valter ih je ubrzo napustio pa je sastav sa pevačicom Vim Kolom prešao u novotalasne vode. Stilski izmenjeni snimili su albume “Izleti” (1981) i “Zastave” (1984), a sa radom su prestali 1987. godine.

Dalje

16 Dec

21 Dec

Koncert: BUČ KESIDI

- DOB//Amerikana

Pančevačka levoruka elektro pop rok disko boj bend senzacija Buč Kesidi održaće svoj prvi veliki solistički koncert u Beogradu, 21. decembra u sali Amerikana beogradskog Doma omladine.

Ulaznice po ceni od 600 dinara za prvih 100 karata biće u prodaji na blagajni Doma omladine, na svim prodajnim mestima Ticket Vision kao i na na sajtu www.tickets.rs.

Dalje

Sledeća dešavanja

martovski festival

Arhipelag