Premijera filma “Pretty Strong” Премијера филма "Pretty Strong"

ZBOG NOVONASTALE SITUACIJE SA KORONAVIRUSOM, DOGAĐAJ JE OTKAZAN. POVRAĆAJ NOVCA OD KUPLJENIH ULAZNICA BIĆE ORGANIZOVAN OD 12. MARTA NA BLAGAJNI DOMA OMLADINE.

Outdoor Collective i Dom omladine Beograda vas sa velikim zadovoljstvom pozivaju na premijeru filma “Pretty Strong“. U sredu, 11. marta 2020. sa početkom u 20 časova u Velikoj sali Doma omladine Beograda publika će imati priliku da bude deo priče 8 neustrašivih penjačica i njihovog puta ka vrhu u ovom ekstremnom sportu.

Cena ulaznice je 300 rsd.

 

Od 8a multipič smerova u Josemitiju do 8c sportskih smerova u Meksiku preko 8b+ boldera u Koloradu, film “Pretty Strong” prati grupu od 8 najjačih penjačica na svetu tokom istraživanja novih penjališta, uspona najtežih smerova i pomeranja sportskih i svojih granica. Postavljanje “badass” dama u prvi plan ne znači da se film vrti oko nejednakosti između polova ili seksualizacije žena ili kako je to kada si usred ciklusa na penjalištu. Ovo je film o nekim od najboljih penjača na planeti – neke od dama su vam
već poznate, neke možda ne – ali tu su da pokidaju teške smerove i pokažu šta ih drži u vrhu sporta.

 

Dlanovi će vam prokišnjavati od vrtoglavih visina, mašta će se probuti od pejsaža koji oduzimaju dah, a motivacija otići u oblake zbog odlučnosti ovih snažnih žena. Penjačice koje ćemo imati priliku da vidimo su Nina Vilijams, Kejti Lambert, Daila Oheda, Hejzl Findli, Izabel Faus i još njih. Film je kreacija produkcijskog tima Never Not Collective koji čini potpuno ženski sastav, “Pretty Strong” je penjački film o ženama, od žena i namenjen je svima.

 

Komentari