Ћирилица / Latinica

filmovi

18 Feb

Film “Moj jutarnji smeh”

- DOB//Velika sala

Pobednik Festivala autorskog filma, po mnogima najbolji domaći film u protekloj godini, “Moj jutarnji smeh” možete pogledati u Bioskopu Doma omladine Beograda od 18. do 23. februara u terminu od 20 časova.

Cena ulaznice: 300 RSD.

Dalje

29 Feb

48. FEST: Skupljači emocija

- DOB//Velika sala

Ovogodišnje izdanje FEST-a održava se u znaku legendarnog Bekima Fehmijua, koji nas je pre tačno deset godina napustio, a u skladu sa omažem ovom velikom glumcu je i slogan festivala – Skupljači emocija.

Dalje

11 Mar

Premijera filma “Pretty Strong” Премијера филма "Pretty Strong"

- DOB//Velika sala

Outdoor Collective i Dom omladine Beograda vas sa velikim zadovoljstvom pozivaju na premijeru filma “Pretty Strong“. U sredu, 11. marta 2020. sa početkom u 20 časova u Velikoj sali Doma omladine Beograda publika će imati priliku da bude deo priče 8 neustrašivih penjačica i njihovog puta ka vrhu u ovom ekstremnom sportu.

Cena ulaznice je 300 rsd.

Dalje
Prošli događaji

11. MERLINKA festival

- DOB//Velika sala

Od 5. do 8. decembra u Domu omladine Beograda održaće se 11. Međunarodni festival LGBT filma „Merlinka koji ove godine ima francuski fokus. Za četiri dana festivala u tri sale Doma omladine Beograda biće prikazano 120 igranih, dokumentarnih i kratkih filmova LGBT tematike.

Dalje
Prošli događaji

5. FESTIVAL AMERIČKOG NEZAVISNOG FILMA

- DOB//Velika sala

Američki nezavisni, umetnički ili kako ga neki zovu „off Holivud“ film, ne prestaje da nas iznenađuje svojom svežinom, raznovrsnošću tema, likova, pejzaža, mesta nastajanja, svojom neuništivom vitalnošću.

Peti Festival nezavisnog američkog filma „Indie Belgrade“ i dalje nastavlja da prati svoju jedinstvenu nit slobode, nezavisnosti, nepretencioznosti – u izboru tema, likova, načina pripovedanja i rediteljskih postupaka, te nam tako i ovog puta donosi sveži dah novog i nezavisnog američkog filma, uvek drugačijeg od onoga što je trenutno aktuelno na svim svetskim boks ofisima, u svim svetskim multipleksima, a dolazi iz najveće svetske „fabrike snova“: Holivuda.

Dalje
Prošli događaji

Festival korejskog filma: “Upoznajte Koreju kroz filmove”

- DOB//Velika sala

Povodom 30. godišnjice korejsko-srpskih diplomatskih odnosa Ambasada Republike Koreje organizuje festival korejskog filma u saradnji sa partnerima iz četiri grada u Srbiji (Beograd, Sombor, Niš, Leskovac), pod sloganom „ Upoznajte Koreju kroz filmove“.
Filmski festival počeće u Beogradu, u Domu omladine Beograda, a zatim se nastavlja u Somboru (od 27. do 28. novembra) u bioskopu “Narodni Bioskop”, u Nišu (od 3. do 5. Decembra) u „Kulturni Centar Niš“ i u Leskovcu (od 4. do 6. Decembra) u „Leskovačkom kulturnom centru“.

Dalje
Prošli događaji

25. FESTIVAL AUTORSKOG FILMA

- DOB//Velika sala

Dvadeset i peti Festival autorskog filma u Beogradu biće održan od 22. do 30. novembra 2019. godine u nekoliko najpopularnijih bioskopa prestonice. U Domu omladine Beograda, festival otvara film „Žao nam je što smo vas propustili”, Kena Louča 22. novembra u 22 časa.

Kao i svake godine Festival će ugostiti veliki broj renomiranih filmskih stvaralaca koji će pored učestovanja u programima održati nekoliko radionica sa studentima.

Dalje
Prošli događaji

15. Filmski festival SLOBODNA ZONA

- DOB//Velika sala

Petnaesti jubilarni filmski festival Slobodna zona biće održan od 7. do 12. novembra 2019. godine u sedam bioskopskih dvorana u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

Karte su u prodaji na blagajnama Dvorane Kulturnog centra (DKC), Doma omladine Beograda (DOB), Kombank dvorane, Art bioskopa Kolarac, Kulturnog centra Novog Sada, kao i putem onlajn prodajnog servisa tickets.rs.

Dalje
Prošli događaji

10. Međunarodni festival zelene kulture GREEN FEST 10. Међународни фестивал зелене културе GREEN FEST

- Dom omladine Beograda

Jubilarni, 10. festival zelene kulture “GREEN FEST  će biti održan od 15. do 18. oktobra u Domu omladine Beograda, pod sloganom “Promeni igru. Budućnost je na Zemlji!”.

Ulaznice za program u Velikoj sali se mogu kupiti na blagajni Ticket Vision u Domu omladine, po ceni od 200 za pojedinačne i 150 dinara za grupne posete. Ulaz na sve ostale programe je besplatan, ali zbog ograničenih kapaciteta sala potrebno je uraditi rezervaciju na sledećem linku.

Dalje
Prošli događaji

Projekcija filma: LAVIRINTI IGORA VASILJEVA

- DOB//Velika sala

Dugometražni dokumentarni film, 106 min.
Scenario: Sanja Domazet Daničić. Saradnici na scenariju: Andrija Dimitrijević i Miroslav-Bata Petrović.
Naratori: Goran Daničić i Andrija Dimitrijević. Kamera: Miroslav-Bata Petrović.
Režija, montaža, obrada slike i zvuka: Andrija Dimitrijević i Miroslav-Bata Petrović.
Produkcija: CENTAR ZA GERILSKI FILM – BEOGRAD

Dalje

Sledeća dešavanja

martovski festival

belgrade jazz fest