Ћирилица / Latinica

filmovi

Prošli događaji

PLAN B – 5. Festival subverzivnog filma

- Terasa Doma omladine Beograda

Ovogodišnji 5. po redu, festival PLAN B posvećen je subverzivnosti “malih” filmova, subverzivnosti nezavisnih filmskih produkcija i filmmejkerskih radionica, subverzivnom prenošenju gerilskih filmaških iskustva sa kolena na koleno i širenju što veće filmske demokratičnosti. Zbog toga će festival, pod sloganom Cinéma vérité Srbija, biti posvećen radionici dokumentarnog filma Ateljea Varan, koja je u Srbiji prvi put održana 2004. godine. Tokom godina iznedrila je jedanaest filmmejkera koji su danas profesori prestižnih fakultata od Amerike do Beograda, reditelji koji stvaraju širom sveta, programeri, selektor i direktori značajnih filmskih festivala, a njihovi filmovi osvajali brojne nagrade, prikazivani na televizijama i festivalima…

Dalje
Prošli događaji
Prošli događaji
Prošli događaji
Prošli događaji
Prošli događaji
Prošli događaji
Prošli događaji

67. MARTOVSKI FESTIVAL

- Dom omladine Beograda

ODLOŽEN 67. MARTOVSKI FESTIVAL

Martovski festival – 67. Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma biće održan od 25. do 29. marta 2020. u Domu omladine Beograda, koji je i organizator događaja. Jedan od najstarijih filmskih festival u Evropi i svetu i ove godine trajaće 5 dana, a publici će predstaviti bogat filmski program u nekoliko nacionalnih takmičarskih kategorija: dokumentarni film do i preko 50 minuta, eksperimentalni film i video art, animirani film i kratki igrani film – kategorija za koju postoji i međunarodna selekcija.

Dalje
Prošli događaji

Beogradska premijera filma “Promena igre”

- DOB//Amerikana

Organizacija: Dom omladine Beograda, Vege zajednica i Nikola Bulatović

Ulaz besplatan!

Film “Promena igre” (The Game Changers) je sastavljen od niza iskustava sportista koji su prešli na biljnu ishranu i suočili se sa promenama koje su usledile.

Dalje
Prošli događaji

PostFestum 2020.

- DOB//Velika sala

Zbog velikog interesovanja publike, i ove godine nakon završetka zvaničnog programa FEST-a, publika će imati priliku da u okviru programa “POSTFESTUM” pogleda neke od najpopularnijih filmova.

Ulaznice su u prodaji preko Ticket Vision mreže!

 

Dalje

Sledeća dešavanja

martovski festival

belgrade jazz fest