4. MRNJAU VIKEND

Organizacija: Društvo Le PETit, Dom omladine Beograda i Veterina Beograd
Četvrta po redu humanitarna akcija  posvećena dobrobiti životinja i celoj porodici! Udomite macu na Mrnjau vikendu!
U nedelju 24. septembra svratite u Dom omladine na lekovitu dozu predenja, dođite da mazno mrnjaučemo svi u glas, da se zabavimo, smejemo i informišemo! Na Mrnjau vikendu će biti ponuđene lepe i zdrave mace spremne za udomljavanje. Sve ponuđene mace su spasene sa ulica.

Odnegovala ih je i postavila na šapice ekipa odgovornih i stručnih staratelja koji nesebično ulažu veliku ljubav, trud i značajna sredstva da mace spremno i zdravo odu u nove domove. Sve mace su prošle veterinarski pregled, lepo su socijalizovane, razigrane su i društvene.

Udomite jednu od ovih maca i učinićete dobro delo! Odrastanje i život uz ljubimca nije luksuz već potreba, posebno u gradskim uslovima. Mace i kuce nas uče integritetu, poštovanju i prihvatanju različitosti, a deci pomažu da odrastu u brižne, empatične sugrađane.

 
Akciju podržavaju i nadležne gradske ustanove: Veterina Beograd će ozvaničiti ugovore o odgovornom vlasništvu, donirati mikročipove i vakcine protiv besnila, i obaviti besplatnu sterilizaciju ljubimca kada dođe vreme.

Društveno odgovorne firme će darivati ljubimce i njihove vlasnike za srećan početak. Kompanija Plus Plus će novim vlasnicima pokloniti kvalitetnu N&D Grain-Free hranu. Kompanija Mega-group će pokloniti inovativni ekološki drveni posip A’mur.

 

Dragi mačkoljupci i vi koji ćete to postati – vidimo se svi u nedelju 24. septembra u Domu omladine, od 11-18č. Ulaz je slobodan ali će posetioci imati priliku da prilože donaciju za dobrobit mačaka bez doma.

Više informacija na www.lepetit.rs/Mrnjau_vikend.htm

Felinološko društvo Le PETit promoviše ideju o odgovornom vlasništvu nad životinjama. Društvo je počelo sa radom 2012. godine, a od 2013. je član WCF – World Cat Federation. Društvo Le PETit organizuje Mrnjau vikende, Mrnjau tribine, Mrnjau Fest i mnoge druge akcije i priredbe posvećene dobrobiti životinja.

Komentari